Close search

Любимите ни храни издават характерa ни

Любимите ни храни издават характерa ни Любимите ни храни издават характерa ни Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Любимите ни храни издават какви характери имаме. До това откритие са стигнали японски учени. Според тях човешките разбирания за света се делят на шест основни групи.

Плодове

Ако обичате повече да похапвате плодове, то това означава, че сте твърде чувствително. Затова пък лесно намирате общ език с хората около вас. Не искат да имат кариера на всяка цена и затова често дори ни изглеждат безгрижни. Мъжете пък например са сдържани към жените и често не правят първата крачка във връзката.

Зеленчуци

Хората, които предпочитат да хапват повече зеленчуци са пълни с енергия. За тях успехът не е трудно постижима цел. Същото се отнася и за ученето. Обикновено те са уравновесени по характер и бързо създават здрави връзки, както с приятели, така и в любовта. Можете да ги познаете по това, че винаги пазят здравето си. Единственото, което е лошо за тях е прекаляването със сол. А те имат склонност към това и страдат от мигрени и проблеми със стомаха.

Месо

Т. нар. месоядни са онази група хора, която се държи импулсивно. Затова и има големи подеми и спадове. Имат и невероятни успехи, но именно тяхната непоследователност ги връща бързо, но сигурно, назад. Обикновено са непостоянни и във връзките си. Не обичат и да ги критикуват. Месото им докарва стомашни проблеми, както и такива на сърдечно-съдовата система.

Риба 

Най-въздържаните и спокойните хора, които познавате, по всяка вероятност с удоволствия ядат големи количества риба и морски дарове. А това ги прави и перфектните половинки за брак. Никога не подвеждат човека до себе си. Единственият проблем е фактът, че те рядко казват мнението си за останалите открито, защото не обичат да нараняват хората около себе си.

Подправки

В тази група попадат хората, които си умират за ястия с много подправки. Подобно на тях, те са и темпераментни. Със сигурност сред тях ще откриете най-лудите авантюристи, защото тази тръпка просто им е в кръвта. Единственото, което понякога отблъсква близките им от тях е егоизмът им и недопускането на възражения.

Мазна храна

Противно на очакванията, хората, които си умират за много мазни и тежки храни, са пъргави и игриви. Някои ги смятат за единаци. Кариерата им винаги е брилянтна. Рядко се намира и кой да устои на чара им. Открити са при контактите си с другите.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност