Close search

Магданоз и целина срещу алкохолна зависимост

Магданоз и целина срещу алкохолна зависимост Победете зависимостта към алкохола със сок от магданоз и целина Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Всички знаем колко полезни са магданозът и целината.

Магданозът е истинска златна мина на витамин C, каротин, витамини B1, B3, K, PP, фолиева киселина, магнезий, желязо, инулин, флавоноиди, гликозиди и етерични масла. 

Поради високото и балансирано съдържание на калий и калций, е полезен при заболявания на сърдечно-съдовата система. Наличието на селен в магданоза осигурява неговото противораково действие. Той помага за прочистване на организма от токсини, включително и соли на тежки метали.

За да го използвате в борбата с алкохолизма, е достатъчно да консумирате прясно изцеден сок от магданоз в комбинация с прясно изцеден сок от целина. Смесете соковете в съотношение 1 към 1 и вземайте от получения лек 3 пъти на ден по 1 супена лъжица. Постепенно желанието ви за пиене на алкохол ще изчезне от само себе си, а функцията на черния дроб ще бъде нормализирана, пишат още колегите от framar.bg.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност