Close search

Маска за коса с бира против косопад

Маска за коса с бира против косопад Маска за коса с бира против косопад Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Бирата, която съдържа естествени съставки е с много хранителни вещества, които подобряват косата.

В бирата, произведена от мая, хмел и малц, има много витамини от B групата, мед, фосфор, магнезий и желязо.

Бирата е много добра за мазна коса, защото алкохолът почиства и стимулира кръвообращението на скалпа. Ако имате мазна коса, може да използвате бира за изплакване на косата и лечение.

Бирата дава обем и блясък на косата. Трябва да знаете, че няма да миришете на бира, когато я ползвате при маска за коса или измиване. Ако сте с руса коса, трябва да внимавате, ако си правите маска за коса с бира,защото може косата ви леко да потъмнее. Тя е подходяща за жени с кестенява или черна коса.

Разбира се, че най-простият начин за използване на бира, за да се подобри косата е изплакването с нея. Добре е да се намери жива бира без консерванти. Измийте косата си както обикновено след това изплакнете с бира. Не мийте косата веднага, а оставете за 3-5 минути, след това изплакнете с течаща вода, съветват от zdrave.ws.

Маска за коса с бира и яйца (за мазна и нормална коса само)

Сложете един яйчен жълтък в 100 мл бира и я смесете. Втрийте сместа в кожата на главата и разнесете останалата част от нея по дължина на косата. Сложете шапка за душ и стойте с маската в продължение на 20 минути. Изплакнете с вода. Косата ви ще бъде блестяща и ще расте по-бързо.
Маската се прави 1-2 пъти месечно, за да има ефект.

Ползата от маска с бира е, че се спира косопада, маха се омазняването и косата расте бързо.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност