Close search

На ски и спа в Банско

На ски и спа в Банско СПА хотел „Св. Иван Рилски” е чудесен избор както за спокойна почивка, така и за организиране на фирмени събития, тимбилдинги и конференции. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

СПА хотел „Св. Иван Рилски” е чудесен избор както за спокойна почивка, така и за организиране на фирмени събития, тимбилдинги и конференции. Комплексът се състои от модерен четиризвезден хотел, голям СПА център и 4 изискани апартаментни къщи. В екстериора е заложено на типичния алпийски архитектурен стил, а интериорът се отличава със силно присъствие на дърво, естествени тонове и съвременни дизайнерски решения. На разположение на гостите в хотела са 107 стаи, апартаменти и мезонети, а в апартаментните къщи още 162 апартамента.Част от услугите, които се предлагат в хотела са: детски кът, ски гардероб, мини маркет, закрит паркинг, пране, гладене, химическо чистене, трансфери и много други.

• Специални пакети през ноември
През ноември четиризвездният хотел предлага разнообразни тематични уикенди. За любителите на българския фолклор се организират уикенди с две нощувки и закуски с включени специални уроци и репетиции на традиционни български танци. Освен за тялото, от хотела са помислили и за отпускането на вашето съзнание. Йога уикендите са комбинирани в различни пакети, някои от които са подходящи за семейства с деца до 9 месеца или над 3 годинки, както и йога на смеха за деца и възрастни.

• 8-ми декември
Специално за наближаващия 8-ми декември и всички студенти, които искат да си прекарат един незабравим студентски празник, хотелът е приготвил специално предложение – маскен бал. В цената са включени две нощувки, закуски, празнична вечеря с DJ, ползване на басейн, сауна, парна баня, ледена стая и релакс зона в СПА центъра на хотела, Wi-Fi интернет и паркинг. Тъй като купонът сигурно ще продължи до сутринта, от „Св. Иван Рилски“ са подготвили и късен брънч, за тези, които ще пропуснат закуската.

• Коледа и Нова година
„Св. Иван Рилски“ с удоволствие ще се погрижи за доброто настроение и за тези от вас, които вече планират коледните и новогодишни празници. За възрастните са осигурени множество развлечения, включително и специални ски пакети с трансфери от и до ски лифта. Най-малките посетители на комплекса пък могат да се забавляват целодневно с професионалните аниматори, които ще ги въвлекат в купища забавни и щури игри.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност