Close search

Над 100 селектирани вина от 20 световни изби на Winebox Portfolio Tasting

Над 100 селектирани вина от 20 световни изби на Winebox Portfolio Tasting На 19 април 2012 година (четвъртък) в Гранд хотел София от 11 ч. до 20 ч. ще се проведе специализираното винено изложение Winebox Portfolio Tasting, на което ще бъдат представени всички изби от портфолиото на Winebox (Уайнбокс). Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

На 19 април 2012 година (четвъртък) в Гранд хотел София от 11 ч. до 20 ч. ще се проведе специализираното винено изложение Winebox Portfolio Tasting, на което ще бъдат представени всички изби от портфолиото на Winebox (Уайнбокс). В рамките на изложението, всеки ще може да опита над 100 различни вина от 20 световни производителя от Франция, Испания, Италия, Чили, Аржентина, Нова Зеландия и Австралия. Вината ще се представят от собственици, уайнмейкъри, търговски представители на избите или български винени специалисти, които ще отговорят на всички въпроси за вината и за историите зад техните имена.

Към дегустацията на изискани вина Winebox Portfolio Tasting ви предлага и възможност да посетите Winebox School Corner - тематични винени курсове с любителски характер, които ще се водят от винени специалисти, уайнмейкъри на изби, сомелиери и главни готвачи.

Програмата предлага 30 минутни курсове, придружени с дегустация, като първият курс започва в 12 ч., а последният ще приключи в 18 ч. Посещението на курсовете е безплатно, след като сте получили достъп до Winebox Portfolio Tasting. Местата за курсовете са ограничени и са с предварителна заявка през сайта на събитието. Програмата на Winebox School Corner ще намерите на: http://tasting.winebox.bg/bg/program

Вината, които ще се дегустират на Winebox Portfolio Tasting:

Франция ще се представи с Champagne Taittinger, Реймс; Georges Duboeuf, Божоле; Bouchard Pere et Fils, Бургундия; Delas Freres, Рона; Louis Michel et Fils, Шабли; Domaine Fouassier, Сансер и Chateau Minuty, Кот де Прованс.

Италия - с Donnafugata, Сицилия и Santa Barbara, Марке.

Представители на Испания са Emilio Moro, Рибера дел Дуеро; Elias Mora, Торо; Juve y Camps, Пенедес.

Аржентина е представена от Trapiche.

Чили участва с Vina Errazuriz, Vina Sena, Vinedo Chadwick и Vina El Descanso.

От Марлборо, Нова Зеландия ще опитате вината на Spy Valley Wines и Sileni Estates.

Списъкът завършва с култовото име с корени в Ермитаж, Michel Chapoutier, с вината си от Австралия.

Повече информация за вината, избите и курсовете ще намерите на сайта на Winebox Portfolio Tasting: http://tasting.winebox.bg

Медиен партньор на събитието е DiVino.

Посещението на Winebox Portfolio Tasting е с входен билет на стойност от 12 лв.

За организатора:

Winebox (Уайнбокс) е вносител на вина от над 20 изби от четири континента. Фирмата стартирабизнеса си през 2008 г., когато става официален представител на един от най-известните винени брандове в световен мащаб, лидер в износа на Аржентина, изба Трапиче. Целта на Winebox e да създаде портфолио с големи световно доказани винени производители, които не правят компромис с качеството.

За краткото време от 4 години изграждат сериозно портфолио. Устояват и остават верни на първоначалната си идея да представляват винарни без компромис с качеството.

Източник: http://tasting.winebox.bg/

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност