Close search

Няколко рецепти за пречистване на кръвта

Няколко рецепти за пречистване на кръвта Есента е подходящ сезон за пречистване на кръвта, което да подготви организма за идващите зимни месеци Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Есента е подходящ сезон за пречистване на кръвта, което да подготви организма за идващите зимни месеци.

Колегите от bolime.net предлагат три рецепти, които бързо и лесно ще ни помогнат в това начинание. 

Рецепта първа

За ефективно почистване на кръвта традиционната медицина препоръчва да се яде всеки ден 3-4 грама пресни или сушени плодове офика. Продължителност на курса на лечение варира от един до три месеца. Вместо офика може да се използвате див чесън или калина.

Рецепта втора

Трябва да се смесят в чист и сух съд сто грама от следните билки: лайка (цвят и листа), безсмъртниче, както и брезови пъпки. След това се взима една супена лъжица от тази смес и се залива с две и половина чаши кипяща пречистена вода. Покрива се с капак и получената смес се оставя да престои 25-40 минути на топло място (може просто да покриете добре с одеяло). Прецедете течността през сито и добавете към него една чаена лъжичка пресен течен мед. Разбърква се и се пие половин час преди закуска или вечеря. Приблизителна продължителност на едно почистване е от два до три месеца максимум.

Рецепта трета

За подготовката на следващите ефективните средства за почистване на кръвта трябва да имате пет пълни чаши пречистена вода в която да сложите около 150 грама цвят от червена детелина, и след това получената смес да се остави да ври на слаб огън за около петнадесет минути. След приключване на варенето трябва да се отстрани от котлона, да се покрие с кърпа или капак и да се остави на топло място за около 2-4 часа. След като изстине прецедете и добавете две супени лъжици течен мед или две супени лъжици захар. Готовото средство се приема по една чаша три пъти на ден тридесет минути преди хранене. Продължителността на всеки курс на прочистване на кръвта е от три до четири месеца.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност