Close search

Ползите от гладолечението

Ползите от гладолечението Ползите от гладолечението Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

С течение на времето в организма ни се наслагват изключително много токсини и тежки метали. В резултат на това той започва да линее и способността му сам да се справя със създадения дискомфорт и усложнено здравословно състояние значително намалява.

Организмът отслабва, човек се чувства унил, дори волята му за борба постепено изчезва. Последствията са физическо и психическо растройство и нестабилност.

Как помага гладолечението.

Разбира се храната е основен двигател на човешкия организъм. Но храната, която ежедневно се консумира вече не е здравословна. Постоянния прием на лекарства допълнително усложнява положението. И стресът разбира се. Той завършва картината.

Организмът трябва да бъде прочистен и детоксикиран. Това е трудно и се изисква воля. Методите на традиционната медицина са безсилни, дори може да се каже и вредни. Ето тук гладолечението помага неимоверно много. Разбира се човек, прилагайки гладолечение трябва да бъде наблюдаван от специалист.

Какво представлява в своята същност терапията с гладолечение?

По време на терапията се консумират ограничено количество плодове, чай и вода, съпроводени със спорт. Прави се индивидуална програма на всеки човек, според състоянието в което се намира и здравословните проблеми, които има.

Известно е, че организмът започва да се изчиства от токсините и тежките метали едва след осмия ден от терапията. Когато организмът изхвърля токсините, той става по силен и способен сам да се лекува по успешно. Изхвърлянето на токсините е съпроводено с лош дъх и главоболие. В началото степента на отпадналост е голяма, но това се променя с времето. Дори хранителните навици на човек се променят в последствие. Към тези вкусни, но изключително вредни храни, които обожаваме се изпитва неприязън. Това се дължи на изчистване на рецепторите и на промяната в усещанията на човек.

Резултат от гладолечението

Тъй като токсините се изчистват от организма, всички негови функции бавно започват своето самостоятелно възстановяване. С течение на времето дисбалансът в организма намалява, човек започва да се чувства в кожата си. Започват да се забелязват и усещат ползите, намаляване на здравословните проблеми. Настроението се възвръща и съответно увереността за справяне с болестите, пише още bg.checkonline4you.com.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност