Вкусно у дома с Green Master: Сладкиш Кайзершмарен
Стара поговорка гласи, че ние сме това, което ядем. Затова е и по-добре да ядем вкусни и полезни неща, които не тровят организма ни.
Именно това е философията и на Green Master - здравословен живот, залагащ на качествената храна и нейното правилно приготвяне.
Днес ще тестваме домакински съдове за готвене на Green Master, като се е спираме на квадратния тиган, в който ще приготвим прочутия Кайзершмарен сладкиш.
Какво сме приготвили като продукти:
- сладко за декорация, по желание
- масло за пържене
- пудра захар за поръсване
- 2 с.л. стафиди
- 1 ванилия
- 1 с.л. захар
- 250 мл мляко
- 120 г брашно
- 3 яйца
Без да се бавим, започваме и приготвянето на този сладкиш.
Разбиваме жълтъците със захарта, ванилията, млякото и брашното.
В отделен съд разбиваме на сняг белтъците и ги добавяме много внимателно към сместа. Добавяме и стафидите.
Загряваме квадратния тиган с масло и изливаме сместа. Пържим около 3-4 минути.
Сервираме горещ, като го нарязваме на парчета, поръсваме с пудра захар и добавяме сладко с вкус по избор.
Удобството на квадратния тиган е, че това е универсален съд. Може да бъде използван като тавичка, като тиган, може да задушаваме в него (с прозрачния му капак), да печем и да пържим. Дори и да не ползвате капака по време на готвене, вие пак можете да го използвате след това, за да съхранявате храната в съда.
Като говорим за по-здравословно хранене, благодарение на специалното незалепващо каменното покритие STONELINE от серията на Green Master, първо - не ни се налага да готвим с много мазнина, второ тиганът се почиства изключително лесно, и трето - пърженето и печенето на тиган с покритие от фини каменни частици оставя онзи уникален вкус, все едно сте готвили върху истински камък. Това е вкус, който трябва да изпиташ!
А ето как изглежда вече сготвеното ястие. Определено има апетитен вид, а миризмата е още по-примамлива!
Ние ще продължаваме да тестваме уредите на Green Master, така че очаквайте скоро новите ни предложения.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook