Close search

Всяка пета жена би отказала секса, за да получи торта

Всяка пета жена би отказала секса, за да получи торта В името на тортата повечето жени са готови да се лишат от всичко Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

В името на тортата повечето жени са готови да се лишат от всичко.

Всяка пета жена би избрала торта пред това да се отдаде на забавление под чаршафите. Това показват резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 души, пише "Дейли стар". Анкетата е направена по поръчка по поръчка на компанията "Мистър Киплинг" по случай Националната седмица на тортата.

"Оказва се, че макар и дребно изкушение, тортата е едно от нещата, без които нацията ни не може да живее", казва Клер Харисън-Чърч от "Мистър Киплинг".

Данните от изследването показват също, че много от жените биха се отказали от виното, а 13 процента биха спрели да използват мобилния си телефон, ако това е единственият начин да хапнат малко от любимото си сладко изкушение.

Според анкетата, един на всеки осем служители пък се е пробвал да си осигури благоразположението на началството с торта.

Общо 11% от мъжете са се опитвали да съблазнят жена с любимото изкушение. За сметка на това от женска страна 7% са пробвали да спечелят половинката си с десерта.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност