Close search

Домашен чай с джинджифил, мед и канела здравословноApple

3.5
от общо 129 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 12
Сервирай с 10 Чай

Домашен чай с джинджифил, мед и канела photo-credit Противогрипен домашен елексир

Продукти

Начин на приготвяне

1. Кипваме водата и сваляме от котлона. Оставяме малко да поизстине и добавяме канелата, джинджифила, настърганата кора на лимона.

2. Оставяме да се запари под капак за около 15 мин., след което прецеждаме през марля, добавяме меда и сока на лимона, като разбъркваме добре.

3. Консумираме напитката топла, но можем да я охладим в бутилка в хладилника.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    After bringing the water to a boil, turn off the heat. After allowing it to cool slightly, add the shredded lemon peel, ginger, and cinnamon. - stump removal

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност