Домашен кекс
Продукти
Начин на приготвяне
- Отделяме жълтъците от белтъците и разбиваме - белтъците на сняг, а към жълтъците изсипваме захарта и разбиваме с ванилията, добавяме олиото и киселото мляко, към което сме добавили содата.
- Добавяме белтъците и брашното, смесено с бакпулвера. Разбиваме добре.
- Изсипваме сместа в кексова форма и печем на 220 градуса, проверяваме с клечка за готовност (около 35-40 минути).
Бухтички
Слагаме содата в киселото мляко (което е добре да е на стайна температура) и го бъркаме докато шупне....
Салата от домати и лук
Изчистваме, измиваме и нарязваме лука, колкото е възможно на по-тънко. Добавяме му сол на вкус и го н...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook