Картофени кюфтета със сьомга
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите. След това ги обелваме и намачкваме, докато са още топли.
- Нарязваме лука и магданоза на ситно, и ги добавяте към намачканите картофи. Добавяме натрошеното сирене, нарязаната сьомга и яйцата, и разбъркваме много добре.
- От готовата картофена смес оформяме кюфтета с желана от нас големина, овалваме ги в брашно и пържим в загрято олио първо от едната, а след като придобият златист цвят и от другата страна.
- Готовите кюфтета може да отцедим от ненужната мазнина върху кухненска хартия.
Пица "Салами"
Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.Поставяме го в н...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook