Люти чушки в бекон
Продукти
- 300 г люти чушки
- 320 г бекон нарязан на тънки лентички
Начин на приготвяне
- Измиваме добре чушките и ги срязваме на две през средата.
- Увиваме ги внимателно в листчетата бекон.
- Пробождаме ги с клечки за шиш за да ги фиксираме.
- Изпичаме ги върху нагорещено барбекю или тиган.
Бързо и лесно руло с шоколадов крем
Разбиваме яйцата със захарта на висока скорост, док...
Лесен лимонов кекс с мак
Разбиваме яйцата до удвояване на обема, добавяме захарта и разбиваме с миксера до получаване на гъст ...
1 Коментар
Нищо не пречи да сложите малко сирене преди бекона, така ще се получи още по-вкусно! Проверено!