Печен ананас, глазиран с мед
Продукти
- 240 гр винилов сладолед
- 50 мл коняк
- 100 гр мед
- 1 ананас
Начин на приготвяне
1. Измиваме и обелваме ананаса като запазваме листата.
2. Поливаме го с мед, увиваме листата с фолио, за да не изгорят и го печем за около 20 мин. на 180 градуса.
3. Изваждаме го от фурната и го сервираме в голяма чиния. Поливаме го с коняка и фламбираме.
4. Сервираме с топка сладолед.
Печен боб с бекон
1. Задушаваме лук, чесън и нарязан на кубчета бекон. Оставяме си няколко парчета тънко нарязан бекон ...
Агнешка чорба
1. Сваряваме место, обезкостяваме го и прецеждаме бульона.2. Загряваме олиото в тиган, задушаваме сит...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook