Печени пилешки бутчета с бира, червен пипер и сусам
Продукти
- сол на вкус
- 6 бр. пилешки бутчета
- 120 г масло
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. сусам
- 330 мл бира
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме бутчетата.
- В купичка смесваме черния пипер, сусама и солта. Втриваме ги хубаво в бутчетата.
- Поставяме бутчетата в тавичка или подходящ съд за печене и добавяме маслото.
- Добавяме бирата и поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 45-50 минути.
- Изваждаме и сервираме със свежа салата по избор.
Печени ребърца с чесън на барбекю
Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със со...
Зелена салата с червен лук, маслини и моцарела
Почистваме, измиваме и накъсваме салатката. Поставя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook