Песто хумус
Продукти
- 1 с.л. настърган пармезан
- 2 с.л. песто
- 2 с.л. лимонов сок
- 50 гр тахан
- 1 ч.ч. сварен нахут
Начин на приготвяне
1. Смесваме всичките съставки в блендер и пасираме добре. Ако се получи прекалено гъсто пюре, добавяме малко вода.
2. Сервираме със зехтин. По желание може да гарнираме с маслини.
Славянски хумус
1. Смесваме всичките съставки в блендер и пасираме добре. Ако се получи прекалено гъсто пюре, добавям...
Гуакамоле хумус
1. Смесваме всичките съставки в блендер и пасираме добре. Ако се получи прекалено гъсто пюре, добавям...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
Чудя се, дали моята градина ще оцелее срещу този мозъчен трик (brainrots) от Kulinaria.bg. Май ще се окаже добра стратегия за Plants vs brainrots.