Пица "Италия"
Продукти
- 2 г бял пипер
- 100 г бекон
- 125 г сирене "моцарела"
- 2 домата
- 100 г гъби
- 1 зелена чушка
- 150 г пилешко филе
- 1 тесто за пица готово
Начин на приготвяне
- Разточваме тестото с дебелина 3-4 милиметра и го слагаме в тава с диаметър 25-30 сантиметра.
- Нарязваме моцарелата, бекона, зелената чушка, гъбите и доматите.
- Първо разпределяме моцарелата равномерно върху тестото и след това останалите нарязани продукти.
- Овкусяваме с белия пипер.
- Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 25 минути.
- Преди сервиране, по желание гарнираме с листа магданоз или босилек.
* Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Френска селска торта с филирани бадеми
В тенджерка смесваме яйцата, меда, захарта и маслот...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook