Close search

Пица "Италия"

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица "Италия" photo-credit Сочна пица

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото с дебелина 3-4 милиметра и го слагаме в тава с диаметър 25-30 сантиметра.
  2. Нарязваме моцарелата, бекона, зелената чушка, гъбите и доматите.
  3. Първо разпределяме моцарелата равномерно върху тестото и след това останалите нарязани продукти.
  4. Овкусяваме с белия пипер.
  5. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 25 минути.
  6. Преди сервиране, по желание гарнираме с листа магданоз или босилек.

* Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност