Пица "Маргарита"
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме доматите и ги нарязваме на кръгчета. Поставяме ги в купа.
- Нарязваме чесъна на много ситно или го счукваме в хаванче, размесвайки го с 1 с.л. зехтин и сол. Добавяме го към доматите и ги оставяме настрана.
- Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
- Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме нарязаният на филийки кашкавал, моцарелата, нарязаният на ситно босилек и най-отгоре редим доматите.
- Печем пицата в максимално загрята фурна, за около 10-15 минути или докато кашкавалът добие златист цвят.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Пица "Куатро Формаджи"
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Намазваме блата добре с домат...
Пица с гъби и моцарела
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Запържваме ситно нарязания л...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook