Салата от риба тон, царевица и червен боб
Продукти
- 200 гр царевица, варена
- 200 гр консерва риба тон
- 200 гр червен боб, сварен
- зехтин
- лимон
Начин на приготвяне
1. Взимаме една плоска чиния и нареждаме продуктите на пластове.
2. Овкусяваме отгоре с разбит с телена бъркалка зехтин с лимон, в съотношение 3:1
3. По желание може да декорираме и с нарязани на четвъртинки чери доматчета.
Домашна пастърма
1. Почистваме добре месото от жилите. Нарязваме го на големи парчета, като режем по дължина на мускул...
принтирай
приготви
добави в любими
4 Коментара
Very useful content material. I’ve discovered your site by using Google and I am actually glad in regards to the information you provide inside your blog posts. By the way your blogs layout is slightly scratched on the Kmelon browser. Can be seriously good if you’re may correct that. Anyway maintain in the great work! situs slot gacor
Only wanna state that this is very helpful , Thanks for taking your time to write this. koi toto
Only wanna state that this is very helpful , Thanks for taking your time to write this. koi toto
You have brought up a very excellent points , thankyou for the post. roba absolvire