Ябълков сладкиш с канела и какао
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбиваме хубаво яйцата със захарта. Към тях прибавяме олиото и канелата.
- След това смесваме брашното с бакпулвера, какаото и канелата. Пресяваме и ги прибавяме към яйчената смес. Разбъркваме добре до получаването на гладка смес.
- Обелваме (по желание) и нарязваме ябълките ,и ги прибавяме към сместа.
- Сместа изсипваме в тава или кексова форма предварително намазана с олио.
- Върху още суровата смес поставяме резени ябълка.
- Печем в предварително загрята на 160-170 фурна, около 50 минути.
- По желание, преди сервиране гарнираме с малко заквасена или сметана на спрей.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook