Крем с блат от торта
Добавено от
Radka Petrova
Видяна: 6052
Продукти
За блата: 3 яйца ½ ч.ч. захар ½ ч.ч. брашно За кремовете: 1 п. Крем ванилия без варене на Д-р Йоткер 1 п. Крем шоколад без варене на Д-р Йоткер 800 грама прясно мляко За сиропиране: 2 ч.ч. прясно мляко 3 с.л. захар
Начин на приготвяне
Разбиваме продуктите за блата и печем в предварително загрята фурна в средно голяма тава, за да стане тънък блат. Разбиваме кремовете както е указано на опаковката и поставяме в купички. С чаша разрязваме блата на кръгчета. На дъното на всяка чаша поставяме от шоколадовия крем, после поставяме първото кръгче от блата и сиропираме с мляко и захар. Поставяме ванилов крем и с лъжица избутваме крема да покрие блата и така се образуват вълнички, а блата да не се вижда. Поставяме и второто кръгче от блата, сиропираме и поставяме шоколадов крем, и с лъжица избутваме крема да покрие блата, а по средата поставяме малко ванилов крем. Поставяме чашите в хладилник и след три часа може да се сервира.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook