Салата от нахут с печен чесън и балсамова редукция
Добавено от
magecreations
Видяна: 4700
Продукти
Печени зелени чушки Розови домати Нахут Магданоз 1 глава чесън Балсамико оцет Зехтин и сол
Начин на приготвяне
Като за начало увийте в алуминиево фолио главата чесън (неизчистена) и печете 30 минути на 180 градуса. След това извадете изпечените скилидки от обелките. Балсамовата редукция пригответе като загрявате балсамико оцета в тефлонов тиган или джезве, докато течността се редуцира на половина. Нарежете доматите на полумесеци и печените чушки на ивици. Добавете нахута, който може да бъде от консерва или предварително накиснат и сварен. Добавете запечените скилидки чесън нарязани на флейки или цели. Накрая залейте с балсамовата редукция, зехтина и сол на вкус и разбъркайте добре. Добър апетит и наздраве!!!
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook