ТОРТА "ТРИ ШОКОЛАДА"
Добавено от
anna.toteva
Видяна: 34538

Продукти
2 пакета бисквити 3с.л. разтопено масло 2с.л. прясно мляко 1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар желатин
Начин на приготвяне
Бисквитите се смилат на ситно и се смесват с маслото и пр.мляко.Изсипват се в тортена форма и се притискат хубаво до оформяне на блат. Смесваме сметаната и пр.мляко.Разделяме на 3 равни част. Слагаме първата част заедно със захарта и черния шоколад на котлона и бъркаме докато се разтопи шоколада.Сваляме от огъня и прибавяме желатина.Изсипваме сместа върху блата.Оставяме в хладилника да стегне(около 2 часа). След като първия крем е стегнал напълно,приготвяме втория по същия начин,но с млечен шоколад.Изсипваме го внимателно върху първия крем и пак оставяме в хладилника да се стегне.След това приготвяме и крема с белия шоколадОставяме в хладилника за по-дълго време(около 4 часа). Отгоре се украсява по желание.
2 Коментара
Bamboo parquet is the improved version of solid bamboo parquet. It is 3 layers but crosswise structure, which means top layer and bottom layer are in one direction, but middle layer is in another direction, to get the intersection structure. This crosswise structure is more stable than regular bamboo parquet structure. Horizontal Click Lock Bamboo Flooring, Carbonized Click Lock Bamboo Flooring, Natural Click Lock Bamboo Flooring, Vertical Click Lock Bamboo Flooring, Floating Bamboo Flooring, Carbonized Engineered Bamboo Flooring, Natural Engineered Bamboo Flooring, Vertical Engineered Bamboo Flooring, Wide Board Bamboo Flooring, Wide Plank Bamboo Hardwood Flooring, Wide Board Bamboo Flooring, Wide Plank Bamboo Flooring, Havana Bamboo Plywood, Strand Woven 3/4 Bamboo Plywood, Strand Woven Bamboo Panel
да за всеки блат се прибавя по 1 желатин,а захар само в блата с черния шоколад