торта за рожден ден
Добавено от
milev
Видяна: 4542
Продукти
15 яйца 0.450+1.000+0.200 кг захар 0.550 +0.200 кг брашно 2.000 л сметана 0.250 кг конфитюр 0.200 кг орехи 1.000 кг пудра захар 0.100 кг масло /маргарин/ сладкарска боя
Начин на приготвяне
ТЕХНОЛОГИЯ 1.приготвяне на препарация 2.приготвяне на захарен сироп 3.избиване на сметаната и овкусяване 4.приготвяне на крокант 5.приготвяне на марципан 6. изработване на декоративни елементи Платките се трампират след което се зафилват с крема поръсва се с конфитюр и крокант охлажда се за 12 часа.Тортата се облича с марципана,накрая се гарнира и декорира ПС. Професионален сладкар ще разбере
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook