Яйца на очи с ементал и прошуто
Добавено от
bogomil.iliev
Видяна: 5320
Продукти
4 бр. Яйца 100 гр. Сирене Ементал 40 гр. Прошуто 1 с.л. Краве масло 10 гр. Рукола
Начин на приготвяне
Загрявате тигана на бавен огън, слагате маслото да се разтопи и след това добавяте яйцата. След като побелее белтъка добавяте и нарязан на ленти сиренето Ементал. Похлупвате тигана/яйцата с капак за да се забулят. След около 4-5 минути разтилате прошутото, махате капака и тигана от печката, като оставяте да се омекне прошутото върху яйцата. Накрая поръсвате с рукола. Поднасят се топли. Препоръчвам ви и една бира Guinness
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook