Close search

Българското чудо - Мурсалският чай

Българското чудо - Мурсалският чай Тази чудотворна билка е била пазена в тайна много години Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Знаете ли какво е Мурсалски чай? Защото милиони хора по целия свят знаят какво е това! 

Тази чудотворна билка е била пазена в тайна много години. От нейните благотврони сили са можели да се ползват определен кръг от влиятелни хора. Има слух, че дори Лили Иванова използва тази лекoвита българска билка.

Докато в България билката е пазена в най-строга тайна, то по света тя получава заслуженото й признание. Причината билката да се пази в абсолютна тайна е нейната лекoвита способност, граничеща дори с чудотворното и невероятното. 

Мурсалският чай вирее и расте единствено на Балканския полуостров и най-вече в частност в планините Пирин и Родопи. 

За първи път е открита в Шар планина, откъдето и произлиза латинското й наименование - Sideritis scardica. Традиционната отвара с гореща вода е много полезна и най-широко разпространена, но за жалост, в нея се съдържат едва 7% от съставките на болката. Единствено при направата на екстракт ценните и лекувате свойства на растението се запазват на почти 100 %. 

Екстрактът от Мурсалския чай е мощен имуностимулатор, забавя стареенето на клетките, предпазва от инфаркт, инсулт и високо кръвно. Също така има и противораково действие, спомага освобождението на токсини от организма, бори с бъбречни, чернодробни заболявания, със заболявания на дихателните пътища, на ендокринната система, както и на сърдечно-съдовата система. Спомага цялостното укрепване на организма, забавя стареенето, дори е доказано, че стимулира потентността при мъжете.

И това е една малка част от проблемите и заболяванията, които лекува и намалява тяхното вредно въздействие върху нашия организъм! Не случайно Мурсалският чай е наречен "Здравословното чудо". Мнозина, които го пият могат да потвърдят чудодейните му качества. 

И най-хубавото - вече не е тайна за никого, всеки може да се докосне до чудото, което се среща единствено в нашата страна.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност