Close search

БХРА връчи годишните награди за професионални хотелиерски, ресторантьорски и маркетингови практики

БХРА връчи годишните награди за професионални хотелиерски, ресторантьорски и маркетингови практики Конгресен хотел на годината Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи годишните награди за професионални хотелиерски, ресторантьорски и маркетингови практики. 

За 16-та поредна година БХРА избра кои да са носителите на най-престижните награди в областта на туристическото обслужване. За „Конгресен хотел на годината“ бе обявен 5-звездният Резидънс хотел от веригата на FPI Hotels& Resorts – „Арена ди Сердика“. Перфектното обслужване, уютна обстановка и високия професионализъм, утвърдиха хотел “Арена ди Сердика” като предпочитан партньор при провеждането на редица международни срещи, кръгли маси и конференции от най-високо ниво. Сред клиентите, оценили предлаганите услуги са държавни институции, международни и български, PR агенции и представителите на местната власт. През 2012 година "Арена ди Сердика" имаше удоволствието да бъде домакин на над 300 събития, от които над 70 международни конференции, десетки коктейли, семинари и пресконференции. Хотелът отчете ръст на проведените събития в размер на 8 %, който е резултат от увеличения ръст организирани международни конференции /12%/ и събитията за представяне на нови продукти /9 %/.

"Арена ди Сердика" Резиденс Хотел е стратегически разположен в сърцето на столицата и разполага с 63 луксозни стаи и апартаменти, 4 конферентни зали, 2 ресторанта, единият от които с панорамна гледка към Храм-паметника „Александър Невски“, лоби бар и уелнес клуб, разположени непосредствено до руините на Амфитеатъра на древна Сердика. Хотелът е любимо място за срещи и събития именно заради неповторимата обстановка на руините на древния Амфитеатър, датиращ от 3-ти век и втори по големина след Колизеума в Рим. До същинската арена на кръвопролитните битки, реставрираните и запазени седалки, стени и гримьорна на гладиаторите достъпът е свободен и те могат да бъдат разгледани всеки ден от 9 до 19 часа.

Сред гостите на официалната церемония по връчване на наградите на БХРА бяха Иво Маринов, заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма, общински представители, членове, партньори и приятели на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в областта на туризма, представители на националните медии.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност