Close search

Business Lady Club и списание Business Lady станаха на 2 години

Business Lady Club и списание Business Lady станаха на 2 години Business Lady Club и списание Business Lady станаха на 2 години Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

С пищно парти на басейна в MAXI Хотел София списание и клуб Business Lady отпразнуваха своя втори рожден ден. На събитието присъстваха известни лица, прдеставители от света на бизнеса и политиката, гости и приятели на списанието. 

Празника на изданието и клуба уважиха г-жа Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, г-жа Мариана Печеян, председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България и г-жа Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители. Г-жа Такева пристигна с огромен подарък и специален поздравителен адрес с пожелания за бъдещи успешни проекти. 

Бизнес лейди представя не само успехите на жените в бизнеса, а отразява техните лични мотиви, социални каузи и големи сърца. Много благодаря на всеки член на клуба за доверието, инициативността и неуморните усилия, които полагате, за да превърнем страната ни в едно по-приветливо кътче на земята” – сподели Даниел Димитров, издател на сп. Business Lady и основател на Business Lady Club.

Председателят на Business Lady Club г-жа Детелина Смилкова връчи сертификати за членство на всички присъстващи членове на клуба в знак на признателност за полаганите от тях усилия за постигането на общите социални цели. С пожеланието за безброй моменти, изпълнени с наслада и шоколадов аромат, г-жа Смилкова подари на гостите шоколадов фонтан с прекрасна аранжировка от плодове и сладки. 

За мен е чест и удоволствие да бъда в компанията и да наградя едни толкова амбициозни и благородни дами. Пожелавам на списание и клуб Business Lady още повече успехи, много късмет и да бъдем дълги години заедно” – заяви г-жа Смилкова. 

Организаторите бяха предвидили томбола, с която зарадваха гостите, а наградите бяха осигурени от Пощенска банка и натуралната българска козметика Revive Snails Extract. В специален кът Revive Snails Extract представиха най-новия си слънцезащитен продукт, който гарантира регенерирането и възстановяването на кожата, дори когато сте изложени на слънце. В съставките влизат бадемово масло, какао и лайка, както и UV-комплекс и разбира се уникалният екстракт от охлюви. 

Г-жа Йордана Димитрова от Есто кафе Гурме бе подготвила специална изненада за гостите - висококачествен бленд „ESTO Coffee Gourmet“. Беше поканен професионален Маестро – барист, който твори за присъстващите кафе-специалитети, арт-лате и айс-кафе коктейли. Гостите се насладиха и на прекрасните вина, осигурени от винарска изба „Катаржина Естейт”.

Водещи на събитието бяха Ева Кикерезова и Николай Николов. Гостите бяха посрещнати на фона на прекрасните класически изпълнения на Нов симфоничен оркестър. Впечатление направиха още музикалните изяви на младата актриса и поп певица Силвия Станоева, изящните танцьори от клуб по спортни танци „Амаранд-М” и неразгадаемите фокуси на Маг Андреас. Прекрасната торта беше осигурена от сладкарници Папая.

Събитието се организира с любезната подкрепа на Пощенска банка, Revive Snails Extract, Катаржина Естейт, Есто кафе гурме и сладкарници Папая. Медийни партньори на събитието са Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, Biolife.bg, Информационна агенция Cross.bg, Bulevard.bg, Kulinaria.bg и Svejo.net.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност