Close search

Contemplations с първата изложба на винени етикети в България

Contemplations с първата изложба на винени етикети в България Катаржина Естейт отбеляза уникалната концепция на един от най-успешните си винени брандове - Contemplations с изложба на етикети в Галерия за модерно изкуство Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Contemplations с първата изложба на винени етикети в България

Катаржина Естейт отбеляза уникалната концепция на един от най-успешните си винени брандове - Contemplations с изложба на етикети в Галерия за модерно изкуство. Подобен формат се организира за първи път в България. 

Арт партито събра около 200 гости от света на бизнеса и изкуството. Етикетите са с интересна история във времето, като до момента са създадени над 100. Всеки един от етикетите е своеобразен шедьовър с оригинална идея на презентация на различни теми. Уникалната концепция на бранда са 6-те бутилки вино в един кашон с различни етикети, но подчинени на една тема. Независимо дали съдържат елементи на изобразителното изкуство, литературата, науката, фолклора и др.

Contemplations впечатлява още с появата на първите три вина реколта 2005 - Шардоне, Совиньон блан и страхотния Trifoliate (каберне, мерло и пти вердо). Всяко от тях е с 6 различни етикета, които демонстрират дързостта, таланта и професионализма на създателите си. Точно те превръщат новия бранд в абсолютен хит на пазара – изключително качество на виното и впечатляващи визии. Contemplations носи в себе си нещо различно от всички останали – предизвикателството за въображението и ума. Всяка следваща реколта е в същия новаторски и модерен дух – нови сортове, купажи и визии. 

Contemplations получава и признанието на специалистите с награди на едни от най-престижните фестивали и изложения в цял свят – Chardonnay du Monde France, Decanter Wolrdwide Awards London, W&W of the World Monaco, San Francisco Wine competition, Singapour, Vinalies International Paris, Mundus Vini, International Wine & Spirit Competition London, International Wine Guide Spain.

„За няколко години Contemplations се превърна в един от най-разпознаваемите и търсени брандове на пазара. Качеството и визията, които предлага нямат аналог в България и това го наложи като стандарт. Contemplations е артистичния ни сантимент, любимото ни дерзание. Радваме се, че вие го споделяте и затова ще продължим да мечтаем и да ви предизвикваме”, сподели с гостите на изложбата Цветелина Николова, изп.директор на Катаржина Естейт.

Contemplations остава единствен по рода си – дързък, красив и предизвикателен. Идеята подсказва самия превод на името – размисъл, съзерцание, а именно това са емоциите, които предизвиква, независимо дали сме сами или го споделяме с някой.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност