Close search

Да готвиш с най-добрите

Да готвиш с най-добрите Изненадайте вашите близки и приятели с апетитни и вкусни ястия у дома Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Иска ли ви се да се научите да готвите добре и да изненадвате вашите близки и приятели с апетитни и вкусни ястия у дома?

Вече можете да го постигнете по най-приятния и забавен начин - в компанията на главния редактор на Kulinaria.bg Нина Тодорова и шеф-готвачите на FPI Hotels & Resorts - chef Ивайло Рангелов, chef Христо Пенчев и chef Петър Цветански

В специално оборудваната кухня на хотел “Арена Ди Сердика” можете да посетите кулинарен курс, в който да се забавлявате през уикенда и да научите любопитни тънкости от кулинарното изкуство.

Знаем, че това е предложение, на което е трудно да се откаже, особено като се има предвид, че вече не само любовта на мъжа минава през стомаха, но и на жената. Затова не чакайте повече, запишете се още сега тук!

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    Днес ми се наложи да изгледам глупава анимационна реклама на сайта ви, която така и не можах да затворя, резултата беше затваряне и рестартиране на стр. ви, което ме доведе до нова реклама, която не се маха ако не отидеш на стр. им. Смятате ли, че това е начина за посрещане на когото и да е било в сайта ви, битка с реклами за да се добере до вас.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност