Close search

Да направим кухнята си като картина

Да направим кухнята си като картина Обичате цветя, животни, пейзажи… нека да оживеят в кухнята ви Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Обичате цветя, животни, пейзажи… нека да оживеят в кухнята ви.

Много обичате животни, но нямате домашен любимец? Искате картини, но няма място къде да ги окачите? Хубавите букетите с цветя са ви слабост, но бързо увяхват, а за истински аквариум никой в къщи не иска да се грижи…

И още много други изкушаващи идеи могат да не намерят своята реализация, защото има редица причини, които ви накланят на решението “не и не”, нали?!

В днешно време обаче вече няма невъзможни неща или поне са твърде намалели – всички гореизброени предложения и още куп такива можете да имате без никакъв проблем и то... в кухнята!

Вече всеки обект или явление, както и плодовете на вашата фантазия могат да украсят направо самата кухня чрез постиженията на цифровата фотография и печат, в частност – чрез влагането на принт-стъкло като гръб на мебелните конфигурации от кухненски модули.

Съвременните технологии дават безграничност на вариантите на интериорни решения и декорация на всички помещения в жилището, но в кухнята, където всички в семейството обичат да се струпват с повод и без такъв, ефектът е най-осезаем.

На зашеметяващия залез или на почти като истински капчици роса, на слънчогледи, които не зависят от движението на слънцето или на небрежно разпилени кафе зърна, чийто аромат сякаш витае във въздуха, може да се наслаждават всички у дома. А защо не и на стената в кухнята да се кипри огладнял тигър, привлечен от вкусните ухания?! Или гордо плуващ лебед да създава илюзията, че някъде зад кухнята има истинско езеро?

Да, определено вече възможностите за декорация с принт-стъкло в кухнята са неизброими, но може би много от вас не са се решили на подобна украса, защото не са сигурни дали ще изглежда в крайна сметка добре подобно изпълнение. Ето защо, хвърлете по един поглед на  галерията от идеи, която открихме в interior.jilishta.com – може би тя ще ви даде необходимата доза смелост, за да превърнете вашата кухня в красива картина.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност