Close search

Диетата на Мадона

Диетата на Мадона Диетата на Мадона - 10 кг. за 10 дни Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Мадона изглежда супер за годините си, но тя се отнася много отговорно към менюто си. Нейният личен диетолог определя всеки прием на храна.

Мадона почти никога не се храни в ресторант, тя приема храна само, ако е приготвена от личният й готвач. Основните продукти от диетата на Мадона са от древната традиционна японска кухня.

Кои храни допринасят за загуба на тегло: плодове, зеленчуци, морски водорасли, кафяв ориз, сусам, супа с юфка от соево брашно, вегетарианско суши.

Какви храни да избягвате, за да отслабнете: всички месни продукти и други от животински произход - яйца и млечни продукти, както и всички продукти, които са преработени, кофеин, захар и алкохол, както и всякакви изкуствени продукти или тези, които са били обработени химически.

Какво всъщност включва диетата на Мадона, при която може да свалим 10 кг. за 10 дни:
Меню за деня:
Закуска: овесена каша.
Обяд: кафяв ориз със зеленчуци.
Вечеря: супа с юфка от соево брашно или супа.

Правилата на диетата на Мадона:
Трябва да се яде само, когато наистина има глад и добре да се дъвче храната.
Дневния прием на храна трябва да се състои от следните пропорции: 30 на сто - зеленчуци, 10% - течни, 10 % - бобови, 50 процента - зърнени, плюс орехи и плодове. Необходимо е да се пие много чай.

Снимка: madonna.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност