Close search

Discover.Vino представя испанското вино в България

Discover.Vino представя испанското вино в България С Испания DiVino започва серията от тематични изложения и дегустации за популяризиране на вина от различни световни региони Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

С Испания DiVino започва серията от тематични изложения и дегустации за популяризиране на вина от различни световни региони. 

Всяко едно от събитията Discover.Vino ще бъде посветено на известна винарска страна или област, като ще са представени максимално изчерпателно нейните вина на българския пазар.

Първото изложение е посветено на вината от Испания и ще се проведе на 23 април от 12:00 до 21:00 часа в пространството пред офиса на Gourmet Publishing в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс. По време на Discover.Vino Испания ще може да се опитат над 80 испански вина от водещи производители, предлагани на българския пазар. Посетителите ще имат възможност да научат от вносителите интересни подробности за избите, вината и хората, които ги създават.

Билети за Discover.Vino Испания се продават онлайн на vintageclub.bg

Трима души могат да спечелят покана за двама. Подробностите вижте във Фейсбук страницата на Discover.Vino Испания.

Испания е страна, в която виното е буквално навсякъде – в разговорите и мислите на хората, на празниците и на делничните обеди и вечери, в шегите им, у дома и навън, от векове! Испанците, също като французите и италианците, не могат да си представят храната без вино.

Страната на фламенкото и бикоборството води всички останали държави по площи с лозови насаждения, а цели 30% от лозята на Европейския съюз са именно в Испания. Виното, което днес се произвежда във всичките 17 автономни области на кралството и което се пие по цял свят, е толкова разнообразно като видове, типове, стилове и сортове, че изглежда доста трудно да се опише накратко. Ние обаче ви предоставяме възможност да дегустирате и да се насладите на широка палитра от вина с марката Испания в рамките на Discover.Vino!

Вносителите, които ще представят вината от Испания на българския пазар са Cartel, Winebox, Apollowines, Bibendum, Winemarket, Vaykwines.

Следващите събития от поредицата Discover.Vino:

  • Южна Франция – на 14 май
  • Северна Италия – на 25 юни

По време на Discover.Vino участващите в изложението вина ще се продават в магазин Vintage Club, който се намира непосредствено до изложбената част.

Всички събития от поредицата ще се провеждат в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност