Close search

Естествено и ефективно решение срещу мазнините

Естествено и ефективно решение срещу мазнините Какво да направим, за да спре тялото ни да трупа мазнини? Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Какво да направим, за да спре тялото ни да трупа мазнини? И защо ти е трудно да отслабнеш? 

Защо има хора, които си хапват обилно и не пълнеят? Защо има и такива, които дори при строга диета отслабват минимално? Отговорите не са еднозначни. Обикновено се търси причина в начина на хранене и вида храна, което безспорно оказва влияние, но не е единствен фактор. Другото често оправдание е генът. Но всичко това е просто предпоставка за пълнеенето, нека погледнем истинската причина, а именно – процеса!

Какво се случва в тялото ни, след хранене? Отделя се глюкоза в кръвта. Тази глюкоза може да бъде складирана като мазнини в мастните клетки или катоглюкоген (енергия) в мускулите. Това „решение“ взима ензимът липопротеин липаза. При хората, на които „нищо не им се лепи“, обикновено дейността на ензима е активирана върху мускулите. При тези, „които пълнеят от въздуха“ – върху мастните клетки. Логично следва въпросът: Може ли един пълен човек да промени това и да накара тялото да спре да трупа мазнините в мастните клетки, както и да изгори вече натрупаните? Отговорът е ДА и ще ви кажем как!

Със сигурност трябва да обърнем внимание на начина си на хранене, както и на физическата активност – да намалим тестените и сладки храни, газираните напитки и бутилирани сокове. Но не и да гладуваме! Гладът може да ни спечели няколко битки, но в крайна сметка ще загубим войната. Има наистина уникален начин, който ще ви помогне изключително да се справите с телесните мазнини. С удоволствие ви представяме Натуралната КЛА Green Fit, извлечена от шафранка, която можете да видите ТУК.

КЛА (конюгирана линолова киселина) има страшно важна роля в транспорта и складирането на глюкозата. Тя насочва дейността на липопротеин липаза върху мускулите, съответно тялото ни спира да складира мазнините, а вместо това зарежда мускулите с енергия! Ключов момент, не само спиращ напълняването, но и стимулиращ отслабването. Защото, когато е в процес на складиране, няма никакъв шанс тялото ни да изгаря мазнини! Двата процеса не могат да съществуват едновременно. Но след като не е в режим „трупай“, организмът с лекота минава в „изгаряй“.

КЛА  стимулира още един съществен процес в организма, а именно унищожаването на мастните клетки. При един възрастен човек, веднъж създадена, мастната клетка не изчезва, а просто се празни и пълни. Точно затова, ако сте били пълни, а след това отслабнете с глад, йо-йо ефектът е неизбежен. Мазнините си имат уютен дом, който ги чака с отворени обятия. Но благодарение на КЛА, организмът ни елиминира мастните клетки (апоптоза).

Впечатлени ли сте? Има и още. С КЛА  вие отслабвате точно там, където трябва! Не губите килограми от мускулна маса, а от мазнините! Удивително е, че КЛА има ефект дори при хора с проблеми с щитовидната жлеза. И за един подобаващ финал, ще ви кажем, че КЛА стимулира и производството на чистата мускулна тъкан. Стяга тялото, топи мазнините, как да не я наречем великолепна!

По ирония, обаче, КЛА не може да се синтезира от тялото. Трудно се набавя и от храната (напр. трябва да приемете около килограм мазнини на ден). Именно затова бе създадена Натуралната КЛА Green Fit , извлечена от шафранка – за да накара организма ни да работи за нашата красота и увереност. Съчетана с хранителен режим и/или спорт, тя може да направи чудеса с нашето тяло!

Натуралната КЛА Green Fit няма странични ефекти! Няма празни обещания, само страхотни резултати. Убеди се! Вземи още сега от ТУК!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност