Close search

Фернандо Горини ще бъде част от първото издание на "Игрите на Фитнес лейди"

Фернандо Горини ще бъде част от първото издание на "Игрите на Фитнес лейди" Фернандо Горини ще бъде част от първото издание на "Игрите на Фитнес лейди" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Фернандо Горини ще бъде гост – инструктор в първото издание на „Fitness LADY Games”. Неговото участие в инициативата ще бъде на 10 ноември, когато участничките в игрите ще практикуват нашумелия напоследък световно известен Steel COMBAT - високо интензивен групов кардио фитнес боен клас с бокс, кик бокс, муай тай, уличен бокс и битка, карате и др. 

Освен Steel Combat, Фернандо Горини ще проведе състезание и в Steel TONIC - високо интензивен групов кардио фитнес клас с работа върху всички мускулни групи и проблемни зони и използване на гирички/дъмбели. Състезателките ще премерят сили и в Steel TRAINING - високо интензивен групов фитнес клас. Използва се бар (лост) и тежести през цялото време. По време на класа се променя тежестта и натоварването според опита на участника. И в трите класа се натоварва цялото тяло и проблемните зони. 

Една от целите, които си поставя проектът „Fitness LADY Games” у нас е да наложи особено популярната на Запад и в САЩ фитнес култура като високоефективен метод за постигане на прекрасна спортна фигура, добро здраве и завидни спортни умения. 

Друг специален гост в Игрите на Фитнес лейди ще бъде Ивелина Николова - единственият действащ лицензиран JUMP инструктор на Coal Sport у нас. Тя ще изправи състезателките в директна надпревара в стил SUPER LUMP - високо интензивен клас, провеждащ се на специален батут на Coal Sport, който ви изстрелва с 4G. Лимфната дейност на организма се увеличава с 1400%, а натоварването на колена и стави е с 85% по-ниско в сравнение с обикновена настилка.

Специален гост и член на журито на първото издание на „Fitness LADY Games” ще бъде доц. д-р Пенчо Гешев, ректор на НСА, който ще връчи и награда на една от победителките. 

Все още тече набирането на документи и кандидати за участие в Игрите на Фитнес лейди, които ще се проведат на 9 и 10 ноември 2013 г. в зала „Христо Ботев”. Всяка дама, която има желание да се включи в спортната инициатива, може да изпрати своя снимка и кратка персонална информация на адрес office@fitnesslady.eu. Във „Fitness LADY Games” има право да участва всяка дама без значение от възрастта, генетичните предпоставки или мястото, на което живее. В състезанието могат да участват жени от всяка възраст и от всяка точка на страната. Единственото условие е да спортуват активно (без значение от вида спорт) и да са в добра спортна форма.

Партньори на инициативата са: Синдиката на българските учители, Съюза по аеробика и Национална Спортна Академия „Васил Левски” (НСА). Медийни партньори на проекта са радио Витоша, Bulgaria on Air, ТВ Европа, Sportal.BG, Bnews.BG, Blife.BG, Bsport.BG, Kulinaria.BG, Mail.BG, Radar.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, biolife.bg. 

Критериите за оценяване, както и повече информация за игрите и програмата, можете да откриете на fitnesslady.eu.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност