Close search

Идеи за трапезария под небето

Идеи за трапезария под небето Свежи идеи за трапезария под небето Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Лятото вече чука на вратите ни (астрономически настъпва на 21.06. в 13:52 ч.). Все по-често използваме всяка свободна минута да сме някъде навън, нали?

Но не всички обаче имаме своя уютна къщичка с ухаеща божествено градинка, но пък все едно балконче и тераса ни се намират.

Какво по-хубаво има от това в свежо утро да пиеш първото си кафе в компанията на прелитащите насам-натам ранобудни птички и аромат на росни цветя? А през уикенда или отпуската да се събере цялото семейство в звездната стая – онази, чийто покрив е небето, а стените са от свежи дървета и храсти?

Кътът за хранене на открито е прекрасна функция, даваща възможност да се съчетава удоволствието от вкусните кулинарни изкушения с прекрасен изглед и наслада от чудесното време.

Всичко това е напълно възможно и със съвсем скромни инвестиции – няколко стола и маса на балкона ще са напълно достатъчни. Но, ако тази трапезария на открито се настани в градината, вече ще са необходими и още екстри – все пак внезапен дъжд може да провали добрите намерения, и затова тента, навес или поне градински чадър не са никак за пренебрегване като спасение от капризите на времето.

Естествено, ние знаем, че всичко това ви е съвсем ясно, но тъй като идеите са нещо, от което никой никога не се отказва, решихме да ви поднесем порция вдъхновение, предложена ни от interior.jilishta.com.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност