Close search

Изчистване на организма със суроватка

Изчистване на организма със суроватка Лесна рецепта за изчистване на организма със суроватка Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Суроватката действа благоприятно на организма, като стимулира имунитета и пречиства от токсини.

Чаша суроватка (това е течността, която се отделя от млечния коагулат при производството на сирене, сиренови продукти и кисело мляко; тя е естествен млечен серум, който съдържа лактоалбумини, лакто-глобулини, лактоза и минерални соли, но не съдържа казеин) на ден е прекрасно средство за укрепване на имунитета. Полезно е да я включите в менюто си по време на плодовите разто варващи дни – това помага да се изведат от организма излиш ният холестерин и токсичните вещества.

А с хранителните коктейли на осно вата на суроватка можете да утолите глада. Ако между за куската и обеда ви се прииска нещо сладко, изпийте чаша такъв коктейл.

Коктейл с горски ягоди (може и замразени или от сладко) за 1 порция: 100 г горски ягоди, 250 много студена суроватка, 1 с.л. лимонов сок, 1 с.л. мед, 1 щипка канела. Пригответе пюре от ягодите смесете останалите съставки.

И още малко информация. В млякото има два протеина – казеин и суроватъчен. Суроватъчния протеин може да бъде отделени от казеина в млякото или оформен като страничен продукт от производството на сирене.

Суроватъчният протеин се счита за пълноценен протеин и съдържа всичките 9 есенциални аминокиселини и е с ниско съдържание на лактоза.

Намален прием на калории, спазване на протеинова диета, включваща суроватка може да подобри качеството на загубата на тегло, като ви помага да губите повече мазнини и / или да поддържате по-чиста мускулна маса. Суроватката може да помогне на хората да се чувстват сити по-дълго време, отколкото въглехидратите или мазнините.

Суроватката е идеална напитка за онези, които редовно се упражняват и искат да изградят по-мускулесто тяло. И не на последно място – честата употреба на суроватка е заявка за дълголетие и здраве, пише още bolime.net.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност