Close search

Как да декорираме масичката си за кафе

Как да декорираме масичката си за кафе Няколко лесни съвета за начинаещи как да декорираме масичката си за кафе като професионалист Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Всички в ежедневието си ползваме т.нар. масички за кафе. 

Ето няколко лесни съвета за начинаещи как да декорираме масичката си за кафе като професионалист от Мария Михайлова, nicebg.com.

По-големи масички 

В къщата си в Ню Йорк дизайнерката Мег Браф прибавя табла върху масата за кафе във всекидневната. По този начин голямата мебел не изглежда толкова масивна, а повърхността придобива разчупена и модерна нотка. Поставете саксия и пепелник в подноса за допълнителен ефект.

Запалете фенер

Келър Донован има свежи и съвременни идеи. По-обемен фенер (една от любимите декорации на дизайнерите) просто се поставя върху масата, придавайки й задушевен и приятен вид. Така си спестявате търсенето на свещи, в случай, че токът спре.

Природни елементи

Използвайте повече дърво! Така например, дизайнерът Робърт Стилин предпочита предмети, които изглеждат естествено. Той предлага дървени купи и антично изглеждаща рогова лупа да се добавят на масата в семейната ви къща. Според него те придават историчност на помещението и могат да го променят из основи.

Стъклени бутилки 

Дизайнерката Барбара Уестбрук предпочита масичката й за кафе да притежава модерна декорация. Стъклени шишенца, всички в еднакъв цвят и от подобен материал, но с различни форми пречупват светлината по необикновени начини.

Различни височини на предметите

Изкусно подредено, всичко може да се превърне в произведение на изкуството. Барбара Бари изповядва философията на „високо, средно, ниско”. По този начин трябва да са подредени предметите, които поставяте на вашата маса.

В случай, че искате домът Ви да изглежда като излязъл от списание, следвайте нашите лесни съвети за декорация и ще направите приятно впечатление на гостите си.

Снимки: freeimages.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност