Close search

Как да се отървем завинаги от мазнините бързо, трайно и лесно

Как да се отървем завинаги от мазнините бързо, трайно и лесно Какво всъщност е криолиполизата и как действа? Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Лятото дойде, а с него и времето за плаж! Един хубав момент, който може да бъде съсипан много лесно, ако не се чувствате добре в кожата си.

Свикнали сме да мислим за отслабването като за нещо ужасно трудно, отнемащо много време и усилия, най-често плод на тежки за спазване диети, в които се лишаваме от всички храни, които обичаме и ни носят удоволствие.

Някъде там са и изморителните тренировки, купищата стягащи кремове и какво ли още не. Е, ще ви докажем, че загубата на мазнини не е изкачване на Еверест и може да бъде постигнато бързо и лесно.

Появата на криолиполизата накара много жени по света да се чувстват уверени и сигурни в своя външен вид.

Тази алтернатива на липосукцията е за вас, ако страдате от йо-йо ефекта на гладуването (което никога не е добра идея и никак не е здравословно), имате белези от раждане, качени килограми от стрес.


00:00
01:11

Какво всъщност е криолиполизата?

Криолиполизата е сравнително нова технология, която премахва локалните мастни натрупвания на корем, паласки и бедра чрез замразяване на мастните клетки. Криолиполизата е процес за разрушаване на част от мастни клетки чрез замразяване. Той се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакуум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини.

Вакуумът блокира преминаването на кръв в засмуканата област. Целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда подкожните мазнини до – 8 градуса. По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резобрират от черния дроб.

Така видимо се намаляват мастните натрупвания в дадената област. Нужни са 3 процедури, за да се постигне оптималният резултат. Процедурите се правят през един месец, а всяка трае 70 мин. Резултатите са видими след между 15 дни и 3 месеца след пълния цикъл от процедури.

Опасни ли са ниските температури за нас?

Минус 8 градуса е оптималната температура, при която можем да разрушим мастните клетки без да нараним кожата. Кожата умира при -12 градуса. Освен това върху кожата задължително се поставят мембрани с гел на спиртна основа, който предпазват от образуване на лед върху повърхността на кожата. Образуването на лед върху кожата е другото условие, което може да доведе до умирането на кожните клетки. Затова поставянето на тези мембрани е абсолютно задължително.

След като махнем апликатора от кожата е хубаво да направим ръчен масаж на областта . След седмица е добре да се направи процедура с Vela Shape или Lpg за по-добър дренаж и изхвърляне на унищожените мъртви клетки . Така се постига двоен ефект.

Докато мастните киселини в клетките са все още на кристалчета, масажът ще помогне за още по-голяма част от мастните клетки да бъдат разрушени. Най-хубавото при тази технология е, че разрушените мастни клетки никога повече не се възстановят отново на даденото място, тъй като те са константна величина в организма и веднъж унищожени, не се възобновяват.

Криолиполизата е нова процедура, базирана на прецизно и контролирано охлаждане. Тази нова техника премахва локалните мастни натрупвания и тлъстините, но за разлика от повечето алтернативи е абсолютно неинвазивна. Важно е да се знае, че криотехнологията освен неинвазивна, е и безболезнена.

За кого е подходяща криолиполизата?

Идеалният кандидат за криолиполизата е с нормално тегло, но има проблемни зони от тялото си, с натрупани повече мазнини, които има затруднения да изчисти. Ако криолиполизата е съчетана с подходяща диета, то това ще спомогне за постигане на максимален резултат. Препоръчително е пациентът да избягва храни с високо съдържание на мазнини 3 седмици преди процедурата.

Забави хода на времето в „Дерма Елит“ – съвременна клиника за естетични и лечебни процедури в областта на дерматологията, козметиката и кинезитерапията.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност