Close search

Лечебната сила на "жива"-та и "мъртва"-та вода (част 1)

Лечебната сила на "жива"-та и "мъртва"-та вода (част 1) Лечебната сила на "жива"-та и "мъртва"-та вода (част 1) Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

В началото на 1981 г. изобретателят на уреда за получаване на "жива" и "мъртва" вода се разболял от възпаление на бъбреците и аденом на простатната жлеза, поради което постъпил на лечение в урологичното отделение на Ставрополския медицински институт. 

В това отделение лежал повече от месец. Когато му предложили да направят операция на аденома, той отказал и бил изписан. По време на болестта си, в течение на 3 дни той правил апарат за получаване на "жива" и "мъртва" вода, за който била публикувана статията на В.М.Латишев в списанието "Изобретатор и рационализатор" за 1981 г. брой 2 със заглавието, "Неочакваната вода", и интервюто в брой 9 на спец кореспондента Ю.Егоров. с академика на АН УзССР, Вахидов под заглавие "Активираната вода е перспективна".

Първото изпитване на получената вода той извършил върху не зарастващата повече от 6 месеца рана на ръката на сина си.

Проведената проба за лечение надминала всички очаквания: раната на ръката на сина му зараснала на второто денонощие. Сам той започнал да пие "жива"вода по половин чаша три пъти на ден преди ядене и усетил бодрост. Аденомът изчезнал за една седмица. Излекувал се и радикулита, както и отока на краката.

За по голяма убедителност, след една седмица от пиенето на "живата" вода той си направил изследване в поликлиниката със всички анализи, при които не били открити нито една от горните болести. Нормализирало се и кръвното налягане.

Веднъж неговата съседка си изгорила ръката с вряла вода. За лечение тя ползвала получената от него "жива" и "мъртва" вода, и изгарянето изчезнало за 2 дни.

На сина на своя познат, инженер Гончаров, в продължение на 6 месеца гнояла дясната сливица. Използването на различните начини на лечение не давали желания резултат. За лечение той препоръчал вода, 6 пъти на ден гаргара с "мъртва" вода, а след това изпиване на чаша "жива" вода. В резултат на това момчето оздравяло за 3 дни.

Авторът изследвал повече от 600 души с различни заболявания и всичките те дали положителен резултат при лечение с активирана вода. В края на тая статия е описано устройство, което позволява да се получи "жива" (алкална) и "мъртва" (киселинна) вода

Използването на активирана вода от автора върху себе си и върху членове от семейството му, както и на много хора, дала възможност на автора да състави практическа таблица с процедури за лечение на редица заболявания, да определи времето за излекуване и да проследи хода и характера на оздравяване.

Заболяванията и лечението им описани в таблицата, очаквайте във втора част.

* Съветваме да не се само лекувате без консултация с лекуващ лекар.

Източник: roads.athost.net

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност