Close search

„Лутеин Супер Плюс“ за по-добро зрение

„Лутеин Супер Плюс“ за по-добро зрение Д-р Андрей Бакърджийски – специалист Очни болести, съветва: Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

В съвременния свят очите са натоварени изключително много и в значителна степен са изложени на вредните въздействия на околната среда. За правилното си функциониране клетките на ретината изискват прием на комплекс от витамини, микроелементи и растителни пигменти.

Бях професионално удовлетворен от формулата на продукта Лутеин супер плюс на Витаголд  - комбиниран природен продукт, осигуряващ  високи количества чист лутеин и зеаксантин, витамини, микроминерали и антиоксиданти.

Лутеин супер плюс е единственият продукт, съдържащ във формулата си колаген, необходим за поддържане здравината и гъвкавостта на очните структури и витамин Р (рутин), който укрепва  капилярните стени и регулира пропускливостта им и екстракт от черна боровинка, който намалява възможността за образуване на тромби, укрепва съдовете и подобрява циркулаторната дейност - ефекти, особенно важни за доброто състояние на ретината.

Клиничният ми опит доказа благоприятното въздействие на комплекса Лутеин супер плюс върху тъканите на окото. На моите пациенти препоръчвам Лутеин супер плюс за подобряване на зрителната острота при нарушения на зрението, за намаляване на риска от катаракта и възрастовата макулна дегенерация, на диабетици, поради повишения риск от очни проблеми при тях, при синдрома „уморени очи“.

Можете да поръчате продукта от http://snba.eu

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност