Close search

Moët & Chandon представя лимитирана празнична колекция "Златен прах"

Moët & Chandon представя лимитирана празнична колекция "Златен прах" Moët & Chandon добавя луксозен златен щрих към празничния период и продължава традицията да отбелязва края на годината с много стил Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

По традиция, за да отбележи с много стил края на 2013 година Moët & Chandon представя Джеробом „Златен прах“, луксозен жест, който превръща празника в истинско изкуство. За празничния повод Moët & Chandon облича в злато трилитрова бутилка от знаковото си шампанско Moët Impérial!

Покритие от златен прах за празниците

Джеробом "Златен прах" е величествена трилитрова бутилка шампанско Moët Impérial деликатно покрита с ексцентричен прах от блестящо злато. Лимитираната серия бутилки е вдъхновена от благородния прах, който покрива бутилките Moët & Chandon докато отлежават в избите на марката в Еперне, Франция. Точно тогава се случва магията, която образува фините, прелестни балончета на шампанското Moët & Chandon и го превръща в перфектното допълнение на новогодишните празници по целия свят.

Златото е безусловният символ на лукса и през този празничен период всичко, до което Moët & Chandon се докосва става златно! Джеробом "Златен прах" почита стила на Moët & Chandon, а изключително фината блестяща изработка перфектно пресъздава сияйния златист цвят на шампанското. Лимитираната колекция акцентира върху иконата на Moët & Chandon, шампанското Moët Impérial, което символизира духа на марката и е универсален израз на емблематичния и стил.

Със стилна визия за празника

За да се допълни искрящата визия, Джеробом "Златен прах" е декориран с прочутата лента на Moët & Chandon, която украсява гърлото на бутилките още от 1886 г. Тук лентата е изработена от луксозен сатен и се развява грациозно около бутилката.

Финалният щрих на Джеробом "Златен прах" е восъчният печат на Moët & Chandon. Истински символ на дългогодишното наследство на марката, този печат украсява бутилките Moët & Chandon вече почти 125 години.

Moët & Chandon създава незабравими моменти

“Джеробом "Златен прах" със сигурност ще направи празника незабравим“, коментира Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. „Moët & Chandon е новатор в създаването на празнични ритуали и Джеробом "Златен прах" предлага на ценителите на шампанското уникален начин да станат част от нашето наследство и да споделят празника по незабравим начин.“

“Джеробом "Златен прах" е създаден в сътрудничество с прочутите френски гравьори Артюс-Бертран. Те с голямо майсторство, с изключително внимание и изцяло ръчно са покрили бутилките джеробом със златен прах, така че да се пресъздаде оригиналния блестящо-златист цвят на шампанското.

Лимитираната колекция се придружава и с блестяща визия от известния френски фотограф Тома Лагранж, който черпи вдъхновение и от стилизираната форма на диамант, която е част от визуалните елементи на марката.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност