Close search

На DiVino.Taste 2013 всички вина на изложителите ще могат да бъдат закупени

На DiVino.Taste 2013 всички вина на изложителите ще могат да бъдат закупени За първи път, откакто се провежда DiVino.Taste, всички вина на изложителите ще могат да бъдат закупени Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

За първи път, откакто се провежда DiVino.Taste, всички вина на изложителите ще могат да бъдат закупени. 

Освен че ще имат възможност да дегустират близо 400 български вина, посетителите ще могат и да си купят тези, които са харесали най-много. Благодарение на партньорството с CASAVINO и с подкрепата на производителите, представените по време на събитието български вина ще се предлагат на изключително изгодни цени.

Третото издание на DiVino.Taste ще се проведе на 16 и 17 ноември в зали 6 и 8 на НДК. През двата дни на изложението ще можете да се запознаете отблизо с концепцията и философията на повече от 50 български изби и лично да се уверите в качествата на техните вина. 

За изминалите две издания, DiVino.Taste се наложи като витрината на съвременното българско вино. Освен място за представяне и дегустация на качествените вина, DiVino.Taste се утвърди и като най-добрия форум за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти.

Подробна информация за програмата може да намерите на taste.divino.bg.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност