Пандишпанов кекс "Торта"
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата на пяна. След това добавяме захарта и разбиваме много добре.
- Прибавяме нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая добавяме олиото и разбъркваме добре.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна.
- За крема: пасираме малините заедно със сметаната до получаването на гъст крем.
- След като кекса е поизстинал, го заливаме с крема.
- След това добавяме спрей сметаната и гарнираме с малините.
Плодова салата
Почистваме и нарязваме плодовете. Поставяме ги в подходяща купа. Добавяме захарния сироп и разбърквам...
Плодов чийзкейк
За блата: разтопяваме масло, към което добавяме натрошените в блендер бисквити. Размесваме добре и си...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook