Close search

Най-добрият приятел на домашния любимец

Най-добрият приятел на домашния любимец Най-добрият приятел на домашния любимец Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Ще си кажете „аз съм най-добрият приятел на моя любимец“, но ще сгрешите. Вие сте неговият Човек, неговото семейство, източник на храна, грижа и любов, Вие носите отговорност за него, Вие сте много повече от другар.

Обичате да се прибирате у дома, а той или тя да ви посреща, да подскача радостно около Вас, да се гали, да Ви гледа сърдито, защото закъснявате с половин час, да Ви показва празната купичка и шкафа с лакомствата. Приятно Ви е да излезете с кучето в парка за дълга разходка и проветряване на съзнанието или да релаксирате с мъркащата котка в скута.

Но всички собственици на косматковци знаем, че зад привидната идилия, всеки ден е битка - тежка, понякога дори неравностойна. Ползвате всички налични оръжия – гребени, четки, метли, мопове и тонове търпение. Търсите специализирани храни и шампоани. Но често оставате безпомощни срещу врага, защото това е битката с падащата козина … навсякъде!

И преди да се предадете и да се примирите със ситуацията, ние имаме предложение за Вас. Вземе прахосмукачка, подочистачка или миещ робот за дома си. iRobot Roomba ще почисти космите дори от килими и мокети, под шкафове и дивани; ще се грижи ежедневно за чистотата на всички видове настилки. iRobot Scooba или Braava ще се справят с лекота с петната от кални лапи след щастливо тичане навън.
Роботът ще ви отмени в домакинската работа, защото ще я върши вместо Вас, дори когато не сте вкъщи.

Благодарение на него ще бъдете по-спокойни, по усмихнати и по-щастливи. Ще разполагате със свободно време, което да посветите на животното. А то с удоволствие ще се възползва от тази възможност.
Именно роботът е най-добрият приятел на Вашия домашен любимец, защото го свързва много повече с Вас!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност