Close search

Най-много кафе пият учените и лабораторните техници

Най-много кафе пият учените и лабораторните техници Най-много кафе пият учените и лабораторните техници Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

По данни на американски изследователи 46% от работещите в САЩ заявяват, че консумацията на кафе се отразява благоприятно на производителността на труда им.

61% споделят, че всеки работен ден изпиват по две чашки кафе. Правистите и работещите в хотелиерския бизнес предпочитат черното кафе, докато журналистите и университетските преподаватели често посягат към по-ароматизираното.

Британските работници всеки ден отделят по 24 минути от работното си време за кафе паузи. Общо през целия си трудов стаж им се събират 188 дни и 21 часа.

В класацията на професиите, които пият най-много кафе, първото място е заето от учените и лабораторните техници. На втора позиция са специалистите по маркетинг и връзки с обществеността. Веднага след тях се нареждат ръководните кадри в областта на образованието. На четвърто място са журналистите и писателите. На пета позиция учените са поставили ръководителите и служителите в областта на здравеопазването.

Източник: media.framar.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност