Close search

Нежен италиански полъх и вкусни изкушения

Нежен италиански полъх и вкусни изкушения Нежен италиански полъх, изтънчен стил и повече от вкусна храна Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Вече ви разказахме за приказното място сгушено в един оживен столичен квартал – ресторант „Вентана“...

Връщаме се отново там, припомняйки си чувството, което ни остави миналия път - на нежен италиански полъх, изтънчен стил и повече от вкусна храна.

Свежите салати са чудесно съчетани от ароматен дресинг, а комбинацията с месо, приготвено на дървени въглища е повече от впечатляваща. Изненадайте небцето си с вкусовите изкушения и неочаквани комбинации, които изскачат от всяка страница на менюто!

Градината на „Вентана” е стилна и романтична. Ресторантът е подходящ за задушевни разговори, празнуване на годишнини и други лични празници. „Вентана“ е мястото, за което не ни трябва повод да го посетим, но пък е идеален за всеки повод!

Вкусните десерти, които може да съчетаем с хубав ликьор или чаша ароматно вино, разтапят небцата – повече от сигурно е, че ще ви се прииска пак да се върнете тук и да доведете приятели, с които да споделите разкошното преживяване!

* Ресторанта може да откриете на адрес: гр. София, ул. "Въртопо" 150 и на телефон: 0888 12 10 61.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност