Close search

Обявиха официалното Шампанско на FIFA

Обявиха официалното Шампанско на FIFA Обявиха официалното Шампанско на FIFA Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Champagne Taittinger е гордо да обяви статута си на Официалното Шампанско на FIFA, споразумение, което ще продължи до декември 2015 година. 

Този период включва 2014 FIFA World CupTM провеждащи се в Бразилия.

За първи път в историята FIFA избира Шампанско Къща и Официално Шампанско, което да се сервира на VIP гостите на FIFA и във VVIP районите по време на две значими събития от програмата на FIFA.

Това споразумение е историческо събитие за целия регион Шампан, тъй като чрез себе си то носи една универсална мисия, споделяна от FIFA, чрез международната си дейност да развива футбола по целия свят.

За Champagne Taittinger, голямата и независима едноименна Фамилна Къща, е огромна чест да бъде Официалното Шампанско на FIFA, не само заради постоянното и изключително качество на своите шампански, но също и поради своята световната репутация. (Champagne Taittinger е представена в 150 страни по света).

Също така, това е силна емоция на едно семейство, чиято история е тясно обвързана със славния период на футболния Клуб на Реймс (Reims), семейство , което никога не е преставало да изгражда партньорства с различни европейски клубове.

Сред многото забележителни моменти от този епичен период за отбора на Реймс, асоцииран с израза "Шампанско Футбол", Pierre-Emmanuel Taittinger, настоящият президент на Champagne Taittinger си спомня датата 6-ти юни 1959 година, когато по изключение му е позволено да гледа телевизия. В тази изключителна вечер, на живо от Щутгарт, баща му, Jean Taittinger, който току-що е избран за кмет на Реймс, дава началото на последния мач на "Coupe d'Europe des Clubs" (сега се нарича Шампионска лига) между Real Madrid и Stade de Reims.

Дори отборът на Реймс да е победен, този финал запечатва в съзнанието му трайни впечатления за една пенлива игра, завинаги свързана с емблематичните ценности на  региона Шампан – Празник, Съвършенство, Радост, Хуманност - ценности, които носи и престижното споразумение с FIFA, построено стъпка по стъпка от Clovis Taittinger, Експорт Директор на Champagne Taittinger и син на Pierre-Emmanuel Taittinger, Президент на Champagne Taittinger.

Champagne Taittinger вече присъства на FIFA Confederations Cup, която се провежда до 30 юни в Бразилия. Champagne Taittinger също ще декларира присъствието си на 2014 FIFA World CupTM своите 150 дистрибутори в целия свят, до върховния момент на събитието, когато финалът ще се проведе на емблематичният Стадион Maracanã, на 13 юли 2014 година.

Това е нощта, в която водещите имена във футбола ще коронясат световните шампиони и "Кралят на мехурчетата" ще бъде там, за да се присъедини към празненствата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност