Close search

Ол инклузивът на българското черноморие - пюре и чорба от снощната гарнитура

Ол инклузивът на българското черноморие - пюре и чорба от снощната гарнитура Ол инклузивът на българското черноморие Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Лъскавите хотели по морето държат туристите на пости. Те им пробутват евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани, които са всеки ден в менюто за ол инклузива, разказват потърпевши пред в-к "Телеграф". 

Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля. Така варените картофи от снощи, днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба. 

Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна и до туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо. 

Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню. Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност