Close search

Основно пречистване на организма с дафинов лист

Основно пречистване на организма с дафинов лист Ароматният дафинов лист успешно се прилага освен в кулинарията и като лекарствено средство Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Ароматният дафинов лист успешно се прилага освен в кулинарията и като лекарствено средство.

Подправката пречиства организма ви само с приема на минимално количество лечебна отвара.

  • Ето как да си я направите и как се приема, за максимално добър ефект: 

Потопете 5 листа дафинов лист в 300 грама вряща вода. Варете 5 минути и свалете от котлона. Прецедете и я прелейте в термос. Оставете да престои там за 2-3 часа.

Лечебната отвара от дафинов лист се пие на малки глътки от сутринта до вечерта. Не бързайте да я изпивате на веднъж, защото вместо да пречистите организма си можете да си навлечете проблеми. Пие се 3 поредни дни, а после се прекъсва за 7 дена. Ако смятате, че има нужда можете да повторите приема още един път.

По време на лечението с отварата от дафинов лист за пречистване на организма, урината най-вероятно ще промени своя цвят и ще стене бледо розова. Това не бива да ви тревожи, нормално е. Показва, че токсините и солта напускат организма ви. Целебната отвара също така предизвиква и често уриниране.

Ефекта от действието на отварата за пречистване на организма ще усетите след близо 14 дена. Ще се чувствате отново пълни с енергия, а неблагоприятните симптоми ще са напълно изчезнали.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност